(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqola «Taqiqlangan sevgi haqidagi ertaklar» syujet-kompozitsiya tuzilmasi tahlili va uning rus-qozoq yozuvchisi Aleksandr Kanning «Koryo Saram haqidagi ertaklar» ertak siklining umumiy tuzilmasidagi oʻrniga bagʻishlangan.