(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola frazeologizmlarni ingliz va o‘zbek tillarida ifodalanishi qiyosiy tahliliga bag‘ishlangan. Shuningdek maqolada O‘tkir Hoshimovning “Dunyoning ishlari” asarining asliyati va inglizcha tarjimasidagi frazeologik birliklarning struktur tuzulishi tahliliga ham alohida e’tibor berilgan.