(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada pedagogika oliy taʼlim muassasalari talabalarini maktabgacha yoshdagi bolalarga ritorikani oʻrgatishga tayyorlashning konseptual modeli boʻlajak tarbiyachi-pedagoglarning kasbiy kompetentligi, kommunikativ madaniyati, metodik mahorati va innovasion faolligini tizimli rivojlantirishga qaratilgan.