(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada presuppozitsiya hodisasi va uning lingvopragmatik xususiyatlari tahlil qilinadi. Nutq jarayonida yashirin ma’no, kommunikativ niyat hamda kontekstning o‘rni ilmiy jihatdan yoritiladi.Tadqiqot natijasida presuppozitsiyaning muloqot samaradorligini oshirishdagi ahamiyati ochib berildi.