(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Yaponiya – dunyoning eng rivojlangan davlatlaridan biri. Bu mamlakatning tarixi va hayot amaliyotini o‘rganish biz uchun foydadan xoli bo‘lmaydi. Mazkur maqolada Yaponiyada televidenie menejmentini va sanoatini yaratish qolaversa, rivojlantirish sharoitlari ko‘rib chiqildi.