(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola epifaniya janridagi badiiy asarlarda real hayot va fantaziyani tashkil qiluvchi omillarni nazariy hamda tahliliy jihatdan o‘rganishga bag‘ishlangan. Muallif ushbu ikki qatlamning — voqelikka asoslangan reallik va hayoliy borliqning — epifanik matnlarda o‘zaro munosabati, ularning syujet, obraz va badiiy makon tashkil etishdagi vazifasini keng qamrovli tarzda tahlil qiladi.