(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada safar motivi, xalq og‘zaki ijodi, ertak va dostonlar hamda badiiy asarlardagi badiiy vazifasi, telba obrazi bilan bog‘liqligi shuningdek, inson kamolotidagi xissasi haqida fikr yuritiladi. Ilk safar haqida tushuncha va tahliliy fikrlar badiiy asar va hikoyalar asosida ochib beriladi.