(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy lingvodidaktikada sun’iy intellekt konseptining rivojlanish tarixi va fundamental nazariy asoslari tadqiq etiladi. Tizimlarning til o’rgatish metodologiyasidagi o’rni va pedagogik imkoniyatlari aniq misollar hamda jadvallar orqali ilmiy tahlil qilingan.