(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada turkiy adabiyotimiz asoschilaridan biri boʻlgan Mir Alisher Navoiyning diniy asarlari ichida oʻziga xos oʻrin egallagan "Arbaʼin" asari yozilish tarixi, ushbu anʼananing janr sifatida fors-tojik adabiyoti taʼsirida rivojlanishi, arbaʼin oʻzi janrmi yo anʼana ekanligi yoritilgan.