(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Navoiy viloyatining Nurota tumani hududida uchraydigan ayrim agiyotoponimlarning tarixiy-lingvistik, etnomadaniy va semantik xususiyatlari kompleks tarzda tahlil qilinadi.