(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada «jurnalistik mahorat» tushunchasining asl mazmun-mohiyati va uning asosiy qismlari oddiy va tushunarli tilda tahlil qilingan. Tadqiqotda jurnalist ustakorligi faqat chiroyli matn yozishdan iborat emasligi, balki u har tomonlama chuqur bilim, zamonaviy texnik ko‘nikmalar va kasbiy mas’uliyat (etika) birlashmasi ekanligi ko‘rsatib berilgan. Maqolada bugungi shiddatli axborot zamonida haqiqiy jurnalistik mahorat qanday xususiyatlarga ega bo‘lishi va uning qanday o‘zgarib borayotgani sodda tarzda tavsiflanadi.