(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada o‘zbek adabiyotining zabardast vakili Omon Matjon she’riy matnlaridagi fonopoetik vositalardan biri alliteratsiya hodisasining ahamiyati o‘rganilib, o‘xshash tovushlar o‘rtasida yuzaga keladigan turning shoir she’riyatida tutgan o‘rni adibning poetik matnlaridan olingan misollar orqali ko‘rib chiqildi.