(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada ong falsafasining zamonaviy muammolari hamda uning ruhiy salomatlik bilan o‘zaro bog‘liqligi tahlil qilinadi. Ong tushunchasining mohiyati, uning inson psixikasi va ruhiy holati bilan aloqasi zamonaviy ilmiy qarashlar asosida yoritiladi. Shuningdek, texnologik taraqqiyot sharoitida inson ongiga ta’sir etuvchi omillar va ularning ruhiy salomatlikka ta’siri muhokama qilinadi.