(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada o‘qituvchining rolini kontent eksperti, o‘qituvchiga aylantirishi, ta’limni ijtimoiy va hamkorlik xarakterida o‘rganish, individual "boshqa" harakat bo‘lishi kerakligi haqida fikr yuritiladi.