(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada Sei personaggi in cerca d’autore asarida ironiyа va polifonik narratsiyaning o‘ziga xos xususiyatlari hamda ularning tarjimada aks ettirilishi tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida qahramonlar nutqi, yashirin ma’no va ko‘p ovozli struktura misollar asosida ko‘rib chiqiladi. Natijada ironiyani va polifonik tuzilmani tarjimada saqlash muhimligi asoslab beriladi.