(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada milliy tafakkur asosida yoshlar estetik madaniyatini shakllantirishning pedagogik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Milliy qadriyatlar, madaniy meros va san’at vositalarining ta’lim-tarbiya jarayonidagi o‘rni yoritiladi. Sharq mutafakkirlarining estetik-tarbiyaviy qarashlari hamda ularning zamonaviy pedagogik faoliyatdagi ahamiyati ochib beriladi. Shuningdek, yoshlarning estetik didi, ijodiy tafakkuri va ma’naviy barkamolligini rivojlantirishda milliy san’atning pedagogik salohiyati asoslanadi.