(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilar kasbiy tayyorgarligida aksiologik kompetensiyaning mazmuni, komponentlari, metodik shartlari va diagnostik indikatorlari ilmiy tahlil qilinadi.