(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada pedagogik amaliyot jarayonida talabalar kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi. Unda ijtimoiy loyihalar, raqamli metodika va ijtimoiy-hissiy ta’lim integratsiyasi asosida samarali pedagogik yondashuvlar yoritilgan. Talabalarni ilmiy-tadqiqot faoliyatiga jalb etish, ularning mustaqil fikrlash, ijodkorlik va innovatsion ko‘nikmalarini rivojlantirishga alohida e’tibor qaratiladi. Shuningdek, pedagogik amaliyotda qo‘llash mumkin bo‘lgan loyiha modellari va ularning samaradorligi asoslab berilgan.