(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada koreys tilidagi taxmin ma’nosini ifodalovchi ravishlarning lingvistik xususiyatlari, ularning koreys tilshunosligida o‘rganilish darajasi hamda xorijiy til sifatida koreys tilini o‘qitish jarayonidagi funksional ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida 최현배 (Choi Hyun Bae), 민현식 (Min Hyun Shik), 김민수 (Kim Min Su), 남기심 (Nam Gi Shim), 고영근 (Ko Yong Gin), 박신희 (Pak Shin He), 정예란 (Jeong Ye Ran) kabi olimlarning ilmiy qarashlari o‘rganildi. Taxmin ravishlarining semantik va sintaktik xususiyatlari tahlil qilinib, ularning koreys tilini xorijiy til sifatida o‘rganuvchilar uchun murakkabligi yoritib berildi. Shuningdek, ravishlarning darajalar bo‘yicha tasnifi va qo‘llanilish chastotasi masalalari ham tadqiq qilindi.