(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada texnikaga oid terminlar va ularning izohli lug‘atlarda berilishi haqida so‘z yuritilib, ularning struktur jihatdan tuzilishi, xalqaro terminelementli terminlarning tadqiqiga bag‘ishlangan. Ular ishtirokida yasalgan terminlarning struktur va etimologik jihatdan tuzilishi haqida to‘xtalib o‘tilgan hamda ayrim terminlarni izohli lug‘atlarda qiyoslash orqali ilmiy xulosalar izohlangan.