(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada jadid adabiyotining yirik vakili Mahmudxo‘ja Behbudiyning publitsistik maqolalarida, A.Qodiriy she’rlarida oʻz aksini topgan to‘y va aza marosimlaridagi ortiqcha chiqimlar, qoloq urf-odatlar bilan bogʻliq fikrlari bugungi kun bilan bogʻlab tahlil qilinadi.