(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada nemis tilini o‘qitishda kommunikativ yondashuvning nazariy va amaliy ahamiyati tahlil qilinadi. Chet tilini o‘qitishda kommunikativ kompetensiyani rivojlantirish, talabalarning nutqiy faoliyatini faollashtirish hamda interaktiv metodlardan foydalanish masalalari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy pedagogik texnologiyalar asosida nemis tilini samarali o‘qitish usullari ko‘rib chiqilgan. Tadqiqot davomida kommunikativ metodning afzalliklari, talabalarning og‘zaki nutqini rivojlantirishdagi o‘rni va dars jarayonidagi samaradorligi tahlil etildi.