(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada pedagogik amaliyot jarayonlarida bo‘lajak pedagoglarning kasbiy kompetentligini rivojlantirishning amaliy jihatlari tahlil qilingan. Shuningdek, pedagogik faoliyat davomida nazariy bilimlarni amaliyot bilan uyg‘unlashtirish, innovatsion metodlardan foydalanish hamda kasbiy ko‘nikmalarni shakllantirish masalalari yoritilgan.