(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tizimida amalga oshirilayotgan islohotlar, ta’lim sifatini oshirishda ijtimoiy hamkorlikning o‘rni hamda maktabgacha ta’lim tashkiloti va oila o‘rtasidagi o‘zaro munosabatlarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, ota-onalar va pedagoglar hamkorligini yo‘lga qo‘yish, ularning birgalikdagi faoliyati orqali bolalarning har tomonlama rivojlanishini ta’minlash masalalari tahlil qilingan. Zamonaviy jamiyat sharoitida ota-onalarning pedagogik jarayondagi roli, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari ham ko‘rib chiqilgan.