(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada raqamli media makonida milliy qadriyatlar va zamonaviylik o‘rtasidagi o‘zaro aloqadorlik, ular orasidagi uyg‘unlikning kommunikativ va ijtimoiy-ma’naviy asoslari tahlil qilinadi. Statistik ma’lumotlarga ko‘ra, oila qadriyatlari, tarixiy-madaniy meros, milliy liboslar, taomlar va diniy-ma’naviy an’analar kontentlarning asosiy qismini tashkil etadi. Mazkur qadriyatlar raqamli axborot vositalarida estetik jihatdan jozibador, interaktiv va qisqa formatlarda yoritilib, yosh auditoriyaga moslashtirilgan. Tadqiqotda bu holatlarning milliy o‘zlikni saqlash va uni yangi kommunikatsion muhitda ifodalashdagi ahamiyati yoritiladi. Mualliflar raqamli madaniyatda milliy qadriyatlarni targ‘ib qilish bo‘yicha nazariy xulosalar bilan birga amaliy tavsiyalarni ham ilgari suradi.