(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada yozuvchi Habib Siddiqning “Tuya” hikoyasi tahlil qilinadi. Hikoyada oddiy folklorizm hodisasi chuqur o‘rganiladi. Yozuvchi keltirgan maqol, ibora, laqablarning hikoya kontekstidagi ahamiyati haqida fikr yuritiladi. Laqablar ham xalq og’zaki ijodi namunasi ekanligi yuzasidan tahlillar keltirilib, xulosalar chiqariladi.