(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqola Chizma geometriya va muhandislik grafikasi fanini ta’lim vositalari asosida o‘qitish orqali talabalarning kasbiy kompetentligini shakllantirish muammosiga bag‘ishlangan. Bunda muhandislik oliy ta’lim muassasalari talabalarining kasbiy kompetentligini shakllantirishga qaratilgan pedagogik g‘oyalar ilgari surilib, kasbiy kompetentlikning mutaxassis faoliyatidagi ahamiyati va o‘rni ochib berilgan. Shu bilan birga ushbu muammoni hal qilishga yo‘naltirilgan taklif va tavsiyalar yoritilgan.