(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada yosh avlodni millatlararo muloqotga tayyorlashning pedagogik asoslari va zamonaviy metodlari tadqiq etilgan. Tadqiqot davomida “Madaniy muloqot” va “Do‘stlik ko‘priklari” kabi interfaol metodlarning o‘quvchilarda tolerantlik hamda o‘zaro hurmat tuyg‘ularini shakllantirishdagi samaradorligi tahlil qilinadi. Maqolada millatlararo muloqot madaniyatini yuksaltirishga qaratilgan amaliy tavsiyalar berilgan bo‘lib, ular ta’lim muassasalarida ijtimoiy barqarorlikni ta’minlash va madaniyatlararo muloqot kompetensiyasini rivojlantirishga xizmat qiladi.