(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada til ta’limida piktogrammalardan foydalanishning nazariy va amaliy asoslari tahlil qilinadi. Piktogrammalarning o‘quvchilar tafakkurini rivojlantirishdagi o‘rni, ularning vizual idrok, mantiqiy fikrlash, ijodiy tafakkur hamda nutq faoliyatiga ta’siri ilmiy manbalar va xorijiy tajribalar asosida yoritiladi. Shuningdek, til darslarida qo‘llaniladigan piktogramma turlari, ularning samaradorligi hamda ta’lim jarayonida foydalanish usullari haqida fikr yuritiladi.