(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu ilmiy maqolada hozirgi kunda internet xalqaro axborot tarmog‘i orqali tarqatilayotgan axborot va ruhiy tahdidlarning inson ongi va qalbiga salbiy ta’siri tahlilu tadqiq qilinadi.Terrorizm, ekstremizm, mafkuraviy-axborot xurujlariga qarshi kurash yo‘llari va oldini olish chora-tadbirlari ko‘rsatib beriladi.Ayniqsa, bir so‘z bilan “jaholat” deb ataladigan bunday xurujlarni ilmu ma’rifat bilan bartaraf etish asosiy yo‘l ekanligi haqida so‘z yuritiladi.