(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada o‘zbek she’riyatida individual uslub va badiiy mahorat masalalari tahlil qilinadi. Shoirlarning ijodiy individualligi, poetik tafakkuri hamda tasvir vositalaridan foydalanish mahorati she’riy asarlar misolida yoritiladi. Maqolada badiiy obraz, poetik til, uslubiy o‘ziga xoslik va estetik ta’sir masalalariga alohida e’tibor qaratiladi. Shuningdek, o‘zbek she’riyatida an’ana va novatorlik uyg‘unligi individual uslub shakllanishining muhim omili sifatida baholanadi va janrlar modifikatsiyasi masalasiga ham tadqiq etiladi.