(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada yetuk yozuvchimiz, romanchiligimiz asoschisi –Abdulla Qodiriyning “Mehrobdan chayon” romanidagi ichki sarlavhalar, ularning ahamiyati, ularda aks etgan lisoniy va uslubiy jihatlar haqida fikr yuritiladi. Bu borada olib borilgan tadqiqotlardan namunalar keltiriladi.