(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada o‘zbek onomastikasining ko‘p tadqiq etilgan bo‘limidan biri antroponimika va uning birliklari to‘g‘risida, antroponimika va antroponimiya, tarixiy antroponimiya, bu borada tadqiqot ishi olib borgan olimlar fikrlari, tarixiy antroponimlarning o‘zbek tilshunosligida o‘rganilish darajasi va qilinishi lozim bo‘lgan ishlar, vazifalar, qolaversa, o‘z tadqiqotini kutayotgan mavzular haqida ham to‘xtab o‘tilgan.