(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqola rahbar ayollarning liderlik salohiyatini har tomonlama tahlil qiladi, ularning o‘ziga xos kuchli tomonlari, jumladan, empatiya, kommunikatsiya ko‘nikmalari va qaror qabul qilishdagi yondashuvlarini ko‘rib chiqadi. Unda ayol liderlarning faoliyatida duch kelishi mumkin bo‘lgan to‘siqlar va ularni yengish strategiyalari muhokama qilinadi. Tadqiqot ayollarning jamiyat va tashkilotlar rivojlanishidagi muhim rolini ta’kidlab, ularning liderlik qobiliyatlarini to‘liq ro‘yobga chiqarish yo‘llarini taklif etadi. Maqola ayol liderlarning salohiyatini oshirish va ularga qo‘llab-quvvatlash mexanizmlarini yaratish bo‘yicha amaliy tavsiyalar beradi.