(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekiston sharoitida yoshlarni ijtimoiy himoyalashning ma’naviy-axloqiy asoslari, davlat siyosatining ustuvor yo‘nalishlari hamda yoshlar tarbiyasida milliy qadriyatlarning o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, yoshlarni ijtimoiy qo‘llab-quvvatlashda oila, ta’lim muassasalari va jamiyatning hamkorligi, ma’naviy tahdidlarga qarshi immunitetni shakllantirish masalalari yoritilgan. Maqolada yoshlarning huquq va manfaatlarini himoya qilish, ularning ma’naviy barkamolligini ta’minlash hamda zamonaviy islohotlar jarayonidagi ahamiyati ilmiy jihatdan asoslab berilgan.