(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada istedodli ijodkor Zulfiya Qurolboy qizining “Yomgʻirli yo‘lka”, “Rashk” hikoyalaridagi ayollarga qilingan ruhiy zoʻravonlikning ijtimoiy-psixologik ildizlari va uning qahramon ruhiyatiga tasiri badiiy tahlil qilinadi.