(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada Jon Drayden she’riyati va satirik matnlarida kinoyaning poetik ifoda vositasi sifatidagi funksiyalari tahlil qilinadi. Tadqiqotda yaqin o‘qish, poetik-semantik va diskursiv tahlil usullari qo‘llanadi. Natijada kinoya Draydenda baholovchi modalitet, ovozlar polifoniyasi va janrlararo sintezni boshqaruvchi mexanizm ekani asoslanadi.