(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Liverpul shoirlari Adrian Henri, Roger McGough va Brian Patten ijodida maktab poetikasi tahlil qilindi. Maktab obrazi xotira, hokimiyat va til deformatsiyasi orqali turli poetik modellar asosida talqin etildi. Tadqiqot lingvistik va adabiyotshunoslik yondashuvlariga tayangan holda amalga oshirildi.