(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada onomastik birliklarning lingvokulturologik xususiyatlari, ularning til va madaniyat o‘rtasidagi o‘zaro munosabatni aks ettirishdagi o‘rni ilmiy-nazariy jihatdan yoritilgan.