(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada Omon Matjonning “Аtlantida halokati yoki Аmerikacha nikoh” dramatik dostonida tasvirlangan “Sof odam” va “Nopok jamiyat” badiiy talqini tahlil etib berildi.