(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada arxitektura ta’limida qalamtasvir fanini o‘qitishning o‘rni va bu jarayonda qo‘llaniladigan metodik yondashuvlar, bo‘lajak arxitektorlar tayyorlashda konstruktiv qalamtasvirning o‘rni va ahamiyati haqidagi mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek, maqolada arxitekturaviy qalamtasvirning ayrim qonuniyatlarining shakllanish va rivojlanish tendensiyalari borasida taniqli rassomlarning fikrlari keltirilgan.