(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada Tohir Malikning “Shaytanat” romanida qo‘llanilgan ayrim iboralarning ma’noviy va uslubiy xususiyatlari tahlil qilinadi. Asarda uchraydigan frazeologik birliklarning badiiy matndagi o‘rni, ularning semantik va ekspressiv imkoniyatlari misollar orqali yoritiladi. Shuningdek, iboralarning qahramon xarakterini ochishdagi ahamiyati ko‘rsatib beriladi. o