(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada she’riyatda klematologik birliklar haqida ma’lumot berilgan. Darhaqiqat, adabiyotda yil fasllari inson ruhiyatini ifodalashi bilan birga u bilan uzviy tarzda voqelanadi. Maqolada aynan o‘zbek, rus, ingliz she’riyatida bahor motivining semantikasi tahlil qilinib, munosabat bildirilgan.