(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada ingliz tilini o‘qitishda CLIL metodikasining samaradorligi nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari CLIL yondashuvi o‘quvchilarning til va mazmuniy kompetensiyalarini birgalikda rivojlantirishda samarali ekanligini ko‘rsatadi.