(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada davolash ishi yo‘nalishi talabalarini klinik jarayonlarga tayyorlashda Entrustable Professional Activities (EPA) texnologiyasining ilmiy-pedagogik imkoniyatlari tahlil qilingan. Tadqiqotda klinik tayyorgarlikni real kasbiy vazifalar asosida tashkil etish, talabalarning klinik fikrlashini rivojlantirish, tezkor diagnostik tahlil va mustaqil qaror qabul qilish ko‘nikmalarini shakllantirishda EPA yondashuvining afzalliklari asoslab berilgan.