(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada kasb-hunar maktablari va texnikumlarda dual ta’lim tizimini joriy etish va uning samaradorligini ta’minlashga yo‘naltirilgan pedagogik shart-sharoitlar ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Ishlab chiqarish va ta’lim muassasasi hamkorligi, kasbiy kompetentlikni rivojlantirish, o‘quv jarayonini modernizatsiya qilish masalalari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, dual ta’limning metodologik asoslari va undagi pedagog rolining mohiyati yoritiladi.