(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida innovatsion texnologiyalar asosida tashkil etilgan musiqa darslarining pedagogik modeli ishlab chiqilgan va uning samaradorligi eksperimental tekshirilgan. Tadqiqotda multimedia vositalari, interfaol metodlar va raqamli texnologiyalarning musiqa ta’limidagi o‘rni o‘rganilib, "Musiqa – Multimedia – Ijod" integral modeli taklif etilgan. Eksperimental sinov natijalari modelning pedagogik jihatdan samarali ekanligini ko‘rsatgan.