(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola bo‘lajak pedagoglarning shaxsiy sifatlarini optimallashtirishning asosiy mexanizmlarini – oliy ta’lim jarayonidagi tizimli ishlash, pedagogik amaliyot, o‘z-o‘zini rivojlantirish va refleksiya, mentorlik tizimi hamda innovatsion texnologiyalardan foydalanishni atroflicha yoritishga bag‘ishlangan. Maqola orqali ushbu mexanizmlarning o‘zaro bog‘liqligi va ularni amaliyotga tatbiq etish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Natijada, shaxsiy sifatlarning optimallashtirilishi nafaqat individual pedagogning professional muvaffaqiyatiga, balki butun ta’lim tizimining sifatini oshirishga xizmat qilishi ta’kidlanadi.