(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Dunyo bo‘ylab talabalarning o‘qishni qo‘llab-quvvatlash uchun raqamli adaptiv texnologiyadan foydalanish holati ortib bormoqda. Ushbu maqolaning maqsadi raqamli adaptiv texnologiyalarning tavsiflash va o‘qitish hamda o‘rganish jarayonida ushbu usulni qo‘llaydigan pedagogikani rivojlantirishga hissa qo‘shish. Bundan tashqari yana oliy ta’lim muassasalarida raqamli adaptiv texnologiyalarni qo‘llash orqali o‘quv jarayonining samaradorligini oshirish metodikasini taklif etadi.