(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Oliy ta’limda raqamli transformatsiya talabalarning kognitiv faolligini oshirishni talab etadi. Tadqiqotda konstruktivizm va raqamli pedagogikaga asoslangan tizim ishlab chiqildi. Natijalar raqamli vositalar analitik, muammoli va reflektiv fikrlashni rivojlantirishini ko‘rsatdi hamda ta’lim sifatini sezilarli oshirishga xizmat qiladi.